Zatvoren investicioni krug od 1.250.000 EUR

Osnovan 2019. Blue Colibri razvio platformu za podršku angažovanju, organizacionom učenju i internoj komunikaciji. Jednostavna, efikasna i merljiva platforma radi i na mobilnoj i na desktop računaru, i pruža mogućnost za dvosmernu komunikaciju, kao i direktan domet celoj radnoj snazi. Pored inovativne aplikacije, Blue Colibri podržava njihove partnere u digitalizaciji njihovih administrativnih zadataka, proizvodnji sadržaja i obuci zaposlenih. Otkako je firma osnovana, Blue Colibri olakšao iz dana u dan rad za 50.000 zaposlenih u više od 60 kompanija i institucija.

Ukupan iznos investicije je 1.250.000 EUR. Bonitás Capital Fund II će napraviti kapitalnu investiciju od 1.111.000 EUR, dok će OXO Technologies Holding Plc. Dopuniće svoju prethodnu investiciju od 138.900 EUR kapitalnim ulaganjem od 166.700 EUR u ovom krugu. Kompanija posvećuje resurse međunarodnoj ekspanziji, pre svega izgradnji mreže prodajnih partnera u centralnoj i istočnoj Evropi i regionu DACH. Sa druge strane, u razvoju su dodatne složene funkcije HR administracije. Planirano je da se sadašnji tim od 22 osobe uskoro proširi na 35.

Pre investicije, to je takođe bio naporan period za kompaniju u smislu razvoja situacije - delimično zbog efekata pandemije. Oni su pokazali da je efikasno održavanje kontakta sa zaposlenima posebno važno u onim sektorima u kojima radnici nemaju korporativnu e-mail adresu ili računar - kao što su proizvodnja, trgovina i gostoprimstvo.

"Da bismo služili novim potrebama, stalno razvijamo nove funkcije, koje su veoma popularne. Pored naših velikih korporativnih klijenata, sve više smišaka je takođe zainteresovano za aplikaciju, sa kojom mogu da pojednostave HR administracije, obaveznu obuku za bezbednost na radu i ispite, ili čak da rezervišu termine ili različite resurse (kao što su poslovni prostor, automobili na bazenu itd...)."

rekao je Tamás Barathi, suosnivač.

Blue Colibri Posebnost aplikacije je njen fleksibilan okvir, koji omogućava da sistem bude maksimalno prilagođen potrebama klijenta, korporativnoj kulturi i njenoj digitalnoj zrelosti. Neki klijenti koriste samo Blue Colibri Aplikacije su jednosmerne ili dvosmerne instant i merljive funkcije komunikacije, neke su zamenile svoj intranet aplikacijom, a sistem se takođe može koristiti za serviranje složenih digitalnih onboarding ili e-learning potreba, zajedno sa podrškom inicijativama za dobrobit koje se fokusiraju na zdravlje zaposlenih.

Tokom proleća, Blue Colibri usredsređena na izgradnju zajednice i izazove kretanja u smislu razvoja alatke. Sa novim karakteristikama, hiljade radnika učestvovalo je u izazovima kretanja; korisnici su prikupili nekoliko kilometara u raznim sportovima, a zajednice su organizovale zajedničke i redovne treninge putem aplikacije. Tokom fudbalske EK, kladionica je pružila zabavu koja je bila toliko uspešna da će sada biti iskorišćena za preuzimanje opklada na Olimpijadu, a na jesen će biti dostupna kompanijama za razna popularna sportska takmičenja - kao što su NB1, NFL ili Liga šampiona.

"U predstojećem periodu, pored međunarodne ekspanzije, nastavićemo da radimo i na proširenju obima usluga: na jesen planiramo da predstavimo i novi alat pod nazivom 'Bezbednost'. Naš cilj je da pomognemo u koordinaciji obaveznog zanimanja, zajedno sa fire & safety treninzima i ispitivanjima manjih organizacija."

zajedničkog suosnivača, Viktória Fulai.

Ona je takođe otkrila da je takođe pokrenuta njihova funkcija pre i ukrcavanja, što olakšava novim zapošljavanjima da se povežu sa vršnjacima i mentorima u kompaniji, ili čak ostvare razne izazove tokom višenedeljne integracije.

Tokom protekle godine, Blue Colibri tim ne samo da je zajedno proslavio investiciju, već su osvojili i brojne profesionalne nagrade. Između ostalih, oni su 'doneli kući' neka zlata i srebra u relevantnim kategorijama HR Komm nagrade i HR Best nagrade kao najbolje HR tehnološko rešenje, a takođe su navedeni u TOP 15 najperspektivnijih mađarskih startapova StartUp Magazina.