Mađarska državna opera ide digitalno: Vaš pogled iz prve ruke Blue Colibri Aplikacija u akciji

Kada razmišljate o operi, možda je nećete odmah povezati sa digitalizacijom (dame i gospodo obučeni u prelepe kostime i udaranje impresivnih nota će vam pre doći na pamet). Ali sada je Mađarska državna opera tu da opovrgne sve pretpostavke: uvođenje njihove nove platforme za zaposlene, OperaTutti.

OperaTutti by Blue Colibri je pokrenut kako bi se olakšali dnevni zadaci i interna komunikacija zaposlenih u Operi.  Aplikacija se fokusira na tri glavne oblasti: brži protok informacija, angažovanje i izgradnju zajednice, kao i onlajn administraciju, čime se otvara bolje, modernije poglavlje u svakodnevnom životu zaposlenih u OPERI na poslu. 

Ispod je video u kojem možete videti aplikaciju na delu i čuti više o tome zašto je OPERA odabrala da je implementiše. 

Video je trenutno dostupan samo na mađarskom!

U svojoj studiji slučaja koja će biti predstavljena na Konferenciji o povezivanju 2023, dr Zsófi Kovács iz OPERA-e, šef pravnih i ljudskih resursa, i Szilveszter Ókovács, DLA, generalni direktor, ići će u veću dubinu u pogledu aplikacije OperaTutti. Obezbedite svoje karte pre 20.

Da biste saznali više o tome kako uvođenje platforme za zaposlene može poboljšati kompaniju kulturu i komunikaciju, preuzmite naše studije slučaja!