Startap savez za brižnija radna mesta

Formirana je do sada nezabeležena saradnja između mađarskih startapova koji su udružili snage za brižnija mađarska radna mesta. Inicijativu je pokrenuo Blue Colibri App i DokiApp, koji su prepoznali da se i poslodavci i zaposleni suočavaju sa sve težim situacijama zbog trenutnih ekonomskih neizvesnosti. To čini sve važnijim za kompanije da obezbede pomoćno radno okruženje – i da to rade na različite načine u različitim sektorima.

Blue Colibri otvorila je svoju platformu drugim inovativnim tehnološkim kompanijama koje, slično njima, ciljaju kompanije i zaposlene. Oni zajedno nude još složenije rešenje na platformi pod nazivom "Platforma za ljude" – od fleksibilnog pristupa platama, instant medicinskih video saveta i svesti o održivosti do transparentnih donacija. Na ovaj način zaposleni mogu da koriste jednu kompaniju aplikaciju, koja se čak može preuzeti na njihove telefone, kako bi pristupili širokom spektru usluga koje su im dostupne.

Saradnja se sprovodi uz učešće sledećih timova:

Blue Colibri Aplikaciju

Platforma za zaposlene koja već podržava svakodnevni život 86.000 zaposlenih u više od 100 kompanija u komunikaciji, administraciji, obuci, ukrcavanju i izgradnji zajednice.

DokiApp

DokiApp je stambena i korporativna telemedicinska platforma. Svojim korisnicima pruža instant medicinske video konsultacije, rizične procene, psihološke i dijetetske sisteme za rezervisanje termina i skladište znanja. DokiApp program za brigu o zaposlenima za kompanije može da smanji odsustvo i do 80 odsto i obezbedi zdravu radnu sredinu.

GreenSense

GreenSense pomaže kompanijama i njihovim zaposlenima da integrišu ekološku svest u svoje svakodnevne prakse kroz svoje programe održivosti. Na taj način ne samo da doprinose razvoju zajednica na radnom mestu, već motivišu kompanije da daju primer svojim partnerima i konkurentima.

Salarify

Njihov razvoj omogućava radnicima da izvlače plate u skladu sa svojim potrebama umesto uobičajene mesečne plate. Vizija tima je modernizacija digitalnog finansijskog ekosistema sa prilagođenim proizvodima zasnovanim na podacima o platama pomoću vlasničkih ERP i rešenja za integraciju banaka.

Sharity

S jedne strane, Sharity je digitalna tehnologija za transparentne i donacije bez provizije koje povezuju donatore sa dobrim ciljevima i organizacije koje ih predstavljaju. Sa druge strane, to je pionirski marketinški alat za digitalni uticaj sa svojim razvojem opcija za video donacije.

 

Pet startapova koji sarađuju imaju različite profile, pozadine i prodor na tržište, ali dele zajednički cilj: da stvore korporativnu klimu sa inovativnim tehnološkim rešenjima gde se zaposleni osećaju dobro informisano, bezbedno, zdravo i svesno kao članovi inkluzivne zajednice, istovremeno imaju priliku da budu informisani i aktivni o važnim pitanjima kao što su društvena i ekološka odgovornost.