Zlatna pravila za angažovanje zaposlenih u plavoj kragni

Gledajući najpopularnije alate, očigledno je da, uprkos ozbiljnim razvojima u tehnologiji, komunikacija sa fizički aktivnim zaposlenima koji nisu na stolu i dalje stagnira negde oko industrijske revolucije. Nekoliko primera rešenja u poljoprivredi, proizvodnji i proizvodnji: poslovne skupštine, flajeri, najavne table, ankete na papiru itd.

Zaboravite tablu za objavu!

Nije ni čudo što smo prinuđeni da biramo između generalno ograničenog alata, jer je dolazak do onih bez onlajn radne stanice značajan izazov sam po sebi. Različite lokacije ili zaposleni koji su raspršeni u manjim jedinicama se stalno kreću i obično nemaju pristup računaru ili internetu. Prosečan fizički aktivan zaposleni nema e-adresu, što znači da je najpopularniji vid komunikacije "no-go" ako želimo da ih uključimo u organizacionu komunikaciju.

Kada je preko 80% globalne radne snage fizički aktivno, bez radne stanice, vredi obratiti pažnju na njih. Stalno su na putu, prolaze kroz zemlju — kao prodavci i vozači kamiona. Ove statistike čine očiglednim da je veliki deo radne snage nepristupačan, ili se bar ne može efikasno dostići.

2/3 fizički aktivnih radnika se kune u ovo rešenje

Ne zaboravimo da će za nekoliko godina potpuno nova generacija preuzeti radnu snagu. Do 2025. godine 75 odsto radne snage činiće generacija YZ, a 98 odsto njih imaće pametni telefon u džepu – čak i na poslu.

75% zaposlenih u plavoj kragni pronalazi komunikaciju na prilagođenoj aplikaciji mnogo udobniju i efektivniju od drugih "zastarelih" rešenja kao što su interna mreža, e-pošta ili štampani materijali.

Štaviše, prema studiji Deloitte koja je anketirala 140 zemalja sa preko 10.000 lidera, 77 odsto današnjih menadžera veruje da mejl neće biti efikasan način komunikacije u budućnosti... Napraviti dobar sluиaj da dobro razmislite o svojim alternativama.

Kako možeš da staviš u džep dobru komunikaciju?

Blue Colibri Aplikacija pruža revolucionarno rešenje za dostizanje, angažovanje i konverzaciju sa zaposlenima koji nemaju računar, radnu stanicu ili adresu poslovne e-pošte i rade na rasterećene lokacije.

Blue Colibri je više od jednostavne komunikacione platforme.

Naše kolege mogu da pročitaju najnovije vesti bilo gde, u bilo kom trenutku. Oni mogu da kreiraju grupu, ćaskaju, odgovaraju i organizuju događaje na dodir dugmeta. Platforma pruža višestruke mogućnosti da interna komunikacija bude iskustvo koje vaše zaposlene približava kulturi kompanije.

Funkcije aplikacije su dizajnirane da reše višestruke, obeshrabrujuće probleme sa kojima se kompanije suočavaju sa jednim prilagodljivim rešenjem:

Interna komunikacija

  • Delite vesti, slike i video zapise kompanije sa svakim zaposlenim ili izabranom grupom.
  • Određivanje prioriteta važnih vesti kratkim, istaknutim objavama
  • Kreirajte i delite događaje preduzeća u kalendaru prilagođenom korisniku sa RSVP mogućnostima.
  • Ćaskajte sa svima koji se na listi kontakata daju dozvolu, kao i sa timovima u grupama.

Prenos informacija

  • Kompanija koja je ko. Pristupite poslovnom kontaktu svakog zaposlenog.
  • Baza podataka dokumenta. Pregledajte i preuzmite pravila, propise, smernice i materijale preduzeća i pošaljite potvrde o čitanju ("Pročitao sam i razumeo").

HR funkcije

Angažovanje i zadovoljstvo zaposlenih pojačavaju karakteristike..

  • Kreirajte i prikažite albume. Otpremite i preuzmite slike i video zapise koji prikazuju svakodnevni život preduzeća. Otpremanje foto i video sadržaja.
  • Kreirajte grupe na osnovu interesovanja, radnih odeljenja, lokacija i još mnogo toga. Pošaljite i delite ciljani sadržaj da biste izabrali grupe.
  • Kreirajte, delite i dovršite onlajn ankete lako i merljivo, uz atasnu analitiku.
  • Kreirajte zabavne kvizove. Dodajte slike, pitanja i više opcija izbora o promenama preduzeća. Dodajte sistem bodova i kreirajte top listu.

Blue Colibri Aplikacija je efikasan i atraktivan način da dođete do zaposlenih i onih radnika koji mogu da se uključe u kompaniju komunikaciju do koje ovde niste bili u mogućnosti da dođete. Za više informacija ili besplatan demo, ogolite se!