Insajderski vodič kroz Blue Colibri Partnerski program: Intervju sa Pavelom Uhrincatom

Blue Colibri Partnerski program je odlična prilika za dobro povezane HR ili komunikacione profesionalce, organizacione programere, kao i stručnjake za digitalizaciju i angažovanje zaposlenih, nudeći širok spektar pogodnosti, uključujući periodični udeo prihoda. Pavel Uhrincat, iskusni HR profesionalac i direktor kompanije za upravljanje spoljnim ljudskim resursima HRman s.r.o., radi sa nama od 2022. Da bismo saznali više o njegovim mislima i osećanjima na Partnerskom programu, ispitivali smo ga na tu temu.

Osnovni podaci o partnerskom programu

Blue Colibri Partneri mogu da prošire svoje portfelje sa našom najsavremenijom i kontinuiranom izradom platforme za zaposlene. Nudeći sopstvene profesionalne usluge, Partneri takođe mogu imati koristi od periodičnog udela u prihodima: uz ekskluzivne resurse, obuku i podršku, ovaj program je dobitna formula za prodavcima.

  • 💡 Šta je Blue Colibri Aplikacija? Platforma za zaposlene kojoj se može pristupiti na mobilnim uređajima i radnim površinama bez ikakvih naloga e-pošte, što je čini najefikasnijom alatkom za dolazak do celokupne radne snage organizacije, ne-radnog stola i kancelarijskog osoblja. Aplikacija nudi svestrane alatke za internu komunikaciju, onboarding/obuku, administraciju i angažovanje zaposlenih. Tim iza Blue Colibri ima 15+ godina iskustva u HR- u, nudeći stručne savete i neograničenu podršku našim partnerima i klijentima.

Blue ColibriPartnerski program sada omogućava kvalifikovanim pojedincima da učestvuju kao izlazni partneri u prodaji ili kao partneri u implementaciji. Pomažemo našim partnerima na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na: onboarding, obuku, besplatan pristup proizvodu, marketinške materijale, tehničku pomoć, prevode, ko-brendiranje i još mnogo toga. Da bismo osigurali uspeh programa za sve uključene, naš je glavni prioritet da blisko sarađujemo sa onima koji se pridružuju programu.

Pavel Uhrincat: Direktor HRman s.r.o., i Blue Colibri Partner od 2022.

Ko si ti i čime se ti radi?

Ja sam iskusni profesionalac za ljudske resurse sa preko 20 godina iskustva na terenu. Bio sam na pozicijama HR menadžmenta u korporativnoj postavci i kasnije osnovao sopstvenu kompaniju.

Šta vas je motivisalo da postanete prodavac za Blue Colibri Aplikaciju?

Naša kompanija već duže vreme pruža brojne usluge klijentima. U slučaju saradnje sa BCApp-om, vidim prostor za pružanje kontakta sa drugim klijentima sa dodatnim uslugama.

 

Koje ste beneficije doživeli kao prodavac?

Naši proizvodi su uglavnom tradicionalne usluge za poslodavce (zdravlje i bezbednost, obrada plata, regrutovanje zaposlenih). Priliku da pored tradicionalnih usluga predstavimo i moderan mobilni proizvod vidim kao prednost za našu kompaniju.

 

Kako je biti prodavac pomoglo tvom biznisu da raste?

Rast poslovanja vidim kao dugoročan proces. Prodaja usluga često zahteva komunikaciju sa klijentom u periodu od nekoliko meseci, ponekad čak i godina. Stoga, čak i da nismo zabeležili značajan porast prodaje u vezi sa našom saradnjom sa BCApp-om prošle godine, ja sam optimista i rado ću voditi ovu trku na duge staze :-)

Kakvu vam je podršku ili resurse kompanija obezbedila kao prodavca?

BCApp podržava marketinške aktivnosti vezane za proizvod u regionu u kome poslujem (prevod materijala, njihovo štampanje itd.), obezbeđuje mi obuku vezanu za proizvode, redovno me obaveštava o promenama i vestima, ili mi pomaže da odredim optimalnu cenu za određene zahteve klijenata.

 

Kako ste uspeli da razlikujete poslovanje preprodajom ovog proizvoda?

Ja lično vidim BCApp kao jedinstveni proizvod, a nisam upoznat ni sa jednom drugom lokalnom kompanijom koja posluje na našim prostorima i koja razvija i prodaje nešto slično. Mogućnost da predstavljate takav proizvod na datoj teritoriji izdvojiće vas od konkurencije.

 

Kakav savet imate za druga preduzeća s obzirom da ste postali prodavac ovog proizvoda?

Upoznajte se sa aplikacijom da biste se uverili da se radi o proizvodu sa kojim možete biti uspešni. Zatim komunicirajte sa potencijalnim kupcima, pokažite im šta aplikacija može da uradi, obećajte im samo ono što možete da isporučite i budite strpljivi.

 

Kako ste uspeli da uspešno plasirate i prodate proizvod svojim kupcima?

Da, proizvod je već pronašao kupca na našim prostorima i daljnja implementacija je u toku. Verujem da što se više proizvod bude širio u regionu, više kupaca će biti zainteresovano za njega.

 

Kakvo je bilo vaše iskustvo u radu sa kompanijom kao prodavcem?

Rad sa BCApp-om je za mene do sada bio pozitivno iskustvo. Otkrio sam u ovoj kompaniji posvećeni tim koji brzo dolazi do zahteva kupaca koje predstavljam, kao i kvalitetnu podršku i tekuće inovacije.

 

Koje jedinstvene prodajne elemente ima vaš proizvod koji ga čine privlačnim vašim kupcima?

Mogućnost komunikacije sa osobljem daleko od radnog stola/kancelarije i širok spektar funkcija iz kojih klijenti zaista mogu da odaberu ono što traže.

 

Kako vidite partnerstvo sa kompanijom koja dugoročno koristi vašem poslovanju?

Kao što sam već rekao, to je šansa da diversifikujemo naše tržište pružajući najsavremeniju "mobilnu" opciju klijentima u toj oblasti pored naših tradicionalnih proizvoda i tako proširimo našu klijentelu.


Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o našem Partnerskom programu, ne ustručavajte se da kontaktirate naš tim ovde!