Pomažemo kompaniji u kriznoj komunikaciji besplatnom aplikacijom

Pored zdravstvenih rizika koje virus predstavlja, virus takođe ima niz efekata na ekonomiju. Najveći izazov sa kojim se kompanije suočavaju je minimiziranje gubitka i obezbeđivanje kontinuiranih, autentičnih ispravki. U ovim vremenima, kontradiktorne informacije na raznim portalima i platformama društvenih medija su sveprisutne. Neizvesnost, nedostatak informacija i panika u porastu značajno štete ekonomiji i dodatno uništavaju angažovanje zaposlenih.

Daljinski rad i brzo širenje informacija

Rad na daljinu, sistemi za razmenu znanja, prisustvo na mreži, kanali komunikacije i još mnogo razvoja platforme pružaju rešenja kako bi se osiguralo da koronavirus ne ostavlja trajne rane na bilansu stanja vaše kompanije. Blue Colibri Aplikacija pomaže odgovornim kompanijama da pobede neizvesnost

besplatnom platformom preko koje kompanije mogu odmah da obaveste svoje zaposlene,

Bilo da su radnici plave kragne ili bele kragne. Platforma vam omogućava da delite dokumente vezane za posao, kao i da pomažete rad na daljinu, što su mnoge kompanije propisale, kako bi se zaustavilo širenje virusa.

U slučaju bilo kakve krizne ili vanredne situacije, prva i najvažnija stvar koju treba da uradite je da obezbedite neophodnu, pouzdanu komunikaciju. Prema objavljenim rezultatima prvog sveobuhvatnog istraživanja internih komunikacija završenih u Mađarskoj, postoji mnogo oblasti za razvoj u komunikacijama lokalnih kompanija. Efikasna strategija, kompetentni vlasnici komunikacija, kultura podrške i odgovarajući sadržaji i alati potrebni su za promovisanje uspeha internih komunikacija.

Dosegnite više hiljada zaposlenih, nezavisno od lokacije

Digitalna rešenja su manje popularna, ali u situacijama kao što je trenutno okruženje koronavirusa, možemo ih koristiti za pružanje izuzetno efikasne i direktne komunikacije našim zaposlenima. Blue Colibri App Smart omogućava da doprete do više hiljada zaposlenih, bez obzira na njihov geografski položaj.

Delite vesti u realnom vremenu, a u aktuelnom periodu i istaknute objave, smernice o pravilnoj higijeni i preventivnim merama,

kao i potencijalna ograničenja za sve zaposlene ili određene grupe. Zaposleni mogu anonimno da postavljaju pitanja rukovodstvu, i mogu odmah da obaveste rukovodstvo ako su bolesni ili se ne osećaju dobro.

Odgovorne kompanije, efikasna prevencija

Blue Colibri App Smart mogu da koriste kompanije čiji zaposleni nemaju uređaje kompanije ili poslovne e-adrese. Podržavamo kompanije koje žele da dopune svoje tradicionalne komunikacione prakse digitalnim rešenjem i primene u ubrzanom, 1-2-dnevnom procesu.

Naši partneri već uključuju industriju koja definiše igrače pod većim rizikom od opasnosti od koronavirusa. To uključuje preduzeće za čišćenje i održavanje B+N Referencia Zrt. koje zapošljava 7.000 zaposlenih, ili preduzeće automobilske industrije od 200 osoba J H Ziegler Magyarorszag Kft.

Skoro 18 000 zaposlenih koristi Blue Colibri, i preko polovine naših klijenata je poslalo komunikaciju oko koronavirusa preko nje. Vesti vezane za pandemiju pročitalo je 75 odsto njihovih primalaca.